Szűrés

A(z) Redmi Note kulcsszót tartalmazó cikkek

Megjelent a vadonatúj Redmi Note 11 termékcsalád

2022. január 26. -

Négy vadonatúj készülékkel érkezik a Redmi Note 11 termékcsalád, amelyek ismét megújítják az iparági standardokat és prémium kategóriás tulajdonságokat tesznek újból széles vásárlói kör számára elérhetővé. 

Tovább

Lépd át a határaidat a Redmi Note 10 termékcsaláddal

2021. március 5. -

A Xiaomi bejelentette, hogy tovább bővíti középkategóriás okostelefonjai választékát a Redmi Note 10 termékcsaláddal, melynek tagjai a Redmi Note 10 Pro, a Redmi Note 10S, a Redmi Note 10 és a Redmi Note 10 5G. A 108 MP-es “Hódító” és a 64 MP-es “Kalandor” kamerákkal, az AMOLED “Felfedező” kijelzővel és az “Úttörő” 5G technológiával a Xiaomi továbbra az innováció melletti elkötelezettségéről tesz tanúbizonyságot, újraértelmezve ezzel a középkategóriás okostelefonok iparági szegmensét. 

Tovább

Nagyon népszerű a Redmi Note sorozat

2020. november 23. -

A Redmi a hivatalos Weibo csatornán jelentette be, hogy a Redmi Note szériás mobiltelefonok globális értékesítése meghaladta a 140 millió darabot. Ugyanakkor az Omdia kutatóintézet által közzétett adatok szerint a teljes Redmi Note 8 sorozat 2020 első félévében a világ második legkelendőbb modelljévé lépett elő és Kínában a legkeresettebb mobiltelefon-sorozat lett, ezzel is tovább erősítve a Redmi Note globális népszerűségét.

Tovább

Jön a Redmi Note 2 és a Xiaomi "papírvékony" csúcsmobilja

2015. január 13. -

Január 15-én nagyszabású bemutatót tart a Xiaomi, melyen leleplezi új – állítólag karcsúsági rekordot döntő – zászlóshajóját, valamint a Redmi Note Full HD kijelzővel megáldott utódját, ami kiemelkedő ár/érték arányával vonzhatja magához a vásárlókat.

Tovább